ЛИЗИНЪТ В КАРТОФИТЕ ПОМАГА СРЕЩУ РАК И ОПАСНИ ВИРУСИ

Лизинът е особено важен за имунната система, тъй като играе ключова роля при развиването на антитела. Освен това тази аминокиселина има важни антивирусни свойства. Проучванията показват, че е от особено значение за предпазване от херпес вирус. Учените са открили доказателства, че лизинът повишава ефективността на L-аргинин при стимулиране освобождаването на човешкия растежен хормон.

0
860
От дълго време картофите имат лоша репутация.
Погрешно определяни като вредни, картофите са незаслужено обвинявани.
Те са наклеветени, че допринасят за развитието на затлъстяване, диабет, рак, кандидоза и много други състояния, докато всъщност тези чудотворни грудки са в състояние да обърнат хода на въпросните болести и състояния.
Точно така!
Картофите всъщност са полезна храна за страдащите от диабет, защото спомагат за стабилизирането на кръвната захар. Всъщност те не причиняват възпаления.
Истинските вреди се причиняват от токсичното олио, в което ги пържим, сиренето, с което ги ядем или сосовете, с които обилно ги поливаме.
Картофът е важен и полезен за здравето.
Растението извлича особено висока концентрация на макро- и микроминерали от почвата. Те са богати на калий и витамин Б6 и са много ценен източник на аминокиселини, ообено лесно усвоим лизин.
Лизинът е незаменима  аминокиселина, човешкия организъм не може да я произвежда и затова трябва я включим в диета ни. Той има противовирусно действие, особено по отношение вируси, предизвикващи херпес и остри респираторни инфекции. При вирусни заболявания се препоръчва съчетаването на лизин с витамин C и биофлавоноиди.
Лизинът е мощно оръжие срещу рак, чернодробни болести, възпаления и вируси като Епщайн-Бар и херпес зостер, които са в основата на ревматоидният артрид, ставните болки, автоимунните заболявания и други. Картофите ще ви бъдат съюзници в борбата с всякакви хронични болести – укрепват бъбреците, успокояват нервите и храносмилателния тракт и обръщат хода на болестта на Крон.
Ако сте допуснали да ви внушат, че те не са нищо друго, освен скорбяла, от която само трупате килограми, време е да видите този кореноплоден зеленчук в напълно нова светлина. Ако имате смелостта да преодолеете внушената ви заблуда и да погледнете на чудодейните сили на картофите, ще си направите голям подарък.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here