КУРИОЗ! ПАТРУЛ НА КАТ СПРЯ В ГОРУБЛЯНЕ ВСЕ ОЩЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩ МЕРЦЕДЕС

0
2346
Снимка: С.Калчев /Аутобилд/

Патрул на Пътна полиция извършващ рутинна проверка в софийския квартал „Горубляне“, спря за проверка маскиран прототип на новото поколение лимузини „Мерцедес“ S класа, който най-вероятно провежда тестове в страната ни.

За необичайната ситуация, разиграла се на 7 август около 15 часа, пръв съобщи специализирания сайт „Аутобилд“, където публикуваха снимки от полицейската проверка на невижданото досега по пътищата луксозно немско возило.

Баровската лимузина, която ще бъде пусната в официална продажба през пролетта на 2020 г., очевидно се е сторила прекалено съмнителна на катаджиите не само заради маскировъчното покритие, а и заради немските регистрационни табели и силно затъмнени стъкла, характерни за мастити гангстери.

Според „Аутобилд“, прототипът на новата S класа вероятно е в България за изпитания на системите в кокпита на някоя от компаниите поддоставчици на автомобилния завод Daimler у нас (вероятно Visteon).

От списанието припомнят, че друг маскиран прототип, на последната А-класа, също е бил забелязан с камуфлаж в София малко преди пускането на модела на пазара.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here