Костадин Николов: Павел Михайлов изрече нагла лъжа по мой адрес, дължи ми извинение

0
243

Кметът на Белащица Костадин Николов използва социалната мрежа, за да опровергае с доказателства лъжите, които са изречени по негов адрес и да поиска извинение от Павел Михайлов. Ето какво сподели г-н Николов:

„Уважаеми жители на село Белащица,

На 16 октомври в сградата на Читалището беше проведено предизборно събрание на кандидата за кмет на община Родопи г-н Павел Михайлов, по време на което той изрече нагла лъжа по мой адрес , че „не съм представил“ предложение за капиталови разходи за с. Белащица за 2023г., като по този начин въведе в заблуда, присъстващите на събранието хора .

В тази публикация прилагам снимков материал на направеното от мен предложение на капиталовите разходи за Белащица за вече отиващата си 2023 година.

В него съм заложил ремонт и асфалтиранане на улици – Васил Левски – (източна част ) , Дъбрава , Отдих, Трети март, ул. Демокрация (западна част), Витоша (източна част) , Иван Рилски, изграждане на  на канализация и присъединяване към нея на Детска градина „Ралица “ и ОУ „Пенчо Славейков“ .

Това предложение подадох на 14.10.2022г. /петък/ до отдел “ Бюджет и финанси “ в община „Родопи “ при Цвета Шишкова .

В заключение ще отбележа , че никак НЕ е почтено да се разпространяват манипулативни и подвеждащи внушения и по този начин хората да остават с погрешно впечатление и смятам , че г-н Михайлов ми дължи извинение.

С уважение : Костадин Николов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here