КОАЛИЦИОННИЯ СЪВЕТ НА ПАТРИОТИТЕ СЕ ПРОВАЛИ

0
2259

„Атака“ напусна коалиционния съвет на Обединените патриоти. Причината е предложение на ВМРО Петър Москов да участва в общата им листа за евроизборите.

Коалиционният съвет на патриотите трябва да обсъди общото явяване на партиите от малката коалиция на предстоящия евровот. Вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов е единственият партиен лидер на започналия Коалиционен съвет на „Обединени патриоти“.

На срещата „Атака“ е представена от Десислав Чуколов и Николай Александров. От НФСБ участват зам.-председателят на партията Валентин Касабов, Христиан Митев и Йордан Апостолов.

Малко след началото на заседанието представителите на „Атака“ са напуснали.

Според Чуколов, причината е, че патриотите са се занимавали с дребнотемия и битовизми. Той разкри, че на срещата е било предложено от ВМРО бившият здравен министър Петър Москов да участва в общата листа за евроизборите, на което от „Атака“ отвърнали, че достойни да присъстват са и Анастасия Мозер и Иван Костов.“, съобщава Big5.

Предизвестената смърт на Малката терца беше очаквана и това е много удобно за Бойко Борисов, твърдят кометатори в социалните мрежи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here