КЛУБ ЗА НАСТОЛНИ ИГРИ В ПЪРВЕНЕЦ УЧИ ДЕЦАТА НА ВАЖНИ УМЕНИЯ

0
284
Всеки Понеделник в Читалището на село Първенец, в клубът за настолни игри и занимания, децата по забавен начин учат много полезни неща. Те се учат да мислят, да повишават концентрацията и вниманието си, учят се на търпение, да спазват правила, да играят честно игрите, да разпознават своите емоции и най-вече да не се сърдят като загубят играта, а да се забавляват.
Едно от уменията, които се формират в Клуба за настолни игри и емоционална интелигентност, е децата да правят избор, още в предучилищна възраст (3-7 години). И всичко това става по забавен начин – под формата на игра. Има настолни детски игри, чрез които децата правят своя избор и като свършат играта- разбират дали са направили правилния избор!
Елеонора Георгиева, която е една от основателите на клуба споделя, че е радостна от реализацията на тази социална мисия в село Първенец.
“Радостна съм, че един от Клубовете е в Първенец. Това беше и част от моята мечта – да намеря проявление и да реализирам социалната си мисия и в селото, където съм родена.
Искам да благодаря за подкрепата на настоятелството към ЧИТАЛИЩЕ СЪЗНАНИЕ с. Първенец, че това е възможно. Заниманията са ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК. Цветанка Ангелова е местния координатор и един от Педагозите в Клуба.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here