КАУЗА МАРКОВО

0
1398

Продължаваме с инициативите за облагородяването на с. Марково, сподели за Родопи-инфо кметът на селото г-жа Десислава Терзиева.

Бихме искали да изкажем благодарността си към Сдружение „БГ Бъди активен и най-вече на г-жа Зоя Георгиева, за благородната кауза насочена към облагородяването и развитието на обществени места в България, продължи тя.

Щастливи сме от факта, че жител на с. Марково – г-ца Десислава Амброзова се включи в тяхното предизвикателство Град #Без отпадъци и предложи Малкия парк на Марково да придобие нов облик.

Кметство Марково ще подкрепи и съдейства, за да направим заедно, с помощта на всички още едно прекрасно кътче в селото ни. Предвиден е бюджет от 1000 лв., осигурен от Сдружение „БГ Бъди активен“, за да бъде приведен Малкия парк във вида, в който заслужава, а именно – да се боядиса оградата, да се сложат нови пейки, кошчета за отпадъци, да се поправи осветлението и да се изчистят двата паметника, да се направят цветни лехи. Това, което ние, жителите на Марково, можем да направим е, който може да се включи с доброволен труд, в който от процесите, може да помогне.

Ще информираме обществеността за всеки един етап от процеса. Надяваме се с общи усилия да създадем прекрасно място за отдих и да дадем пример на останалите населени места, завърши г-жа Терзиева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here