Изкуственият интелект прокарва своя път към бизнеса на събитие в хотел Ubis край Пловдив

0
699

Изкуственият интелект лека полека прокарва своя път към бизнеса. Много компании вече започнаха да прилагат модерните технологии в своята работа.

Успешно прилагани бизнес решения, базирани на изкуствен интелект ще бъдат представени на едно от първите по рода си събития в региона.

На 13.10.2023г. в хотел Ubis край Пловдив, който се отличава със своята иновативност ще се проведе едно интересно събитие свързано с прилагането на изкуственият интелект.

Лекторите на събитието ще презентират внедряването на изкуствения интелект в различните сектори на бизнеса, както ще бъдат посочени и минусите. Присъстващите участници ще се включат в дискусия и ще могат отворено да задават въпроси по темите.

Самия хотел Ubis Hotel се намира съвсем близо до едно от основните летища в България-летище Пловдив. Той е един от първите хотели в който е заложено на тип настаняване селф-сървиз. Дигитализацията и модерното онлайн управление дават възможност за бърз и лесен достъп до услугите на хотела, без директен контакт с персонал. Имплементирана е технология за саморегистриране и самонастаняване, бърз чек-ин и чек-аут с посочване на един бутон на дисплея. Дигитална галерия със свободни стаи, сервизни възможности и др.

 

Входа за събитието е с покани, които може да получите и заявите на 0899106320 или на: ubishotel@gmail.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here