ИСТИНАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ПЛАМЕН СПАСОВ!

Неподплатени амбиции, стряскаща некомпетентност и откровени фантасмагории

9
15978
Кмета Спасов в луксозния кабинет, който ремонтира с парите за 2 улици в някое от селата в общината.

Вече 8 години на принципа една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина Пламен Спасов повтаря една и съща неистина с надеждата, че хората ще повярват на манипулативните му твърдения, че е „спасил“ община „Родопи“, като я „извадил от финансовия батак“ оставен му от управлявалите преди него.

От както е седнал в кметския стол кмета Спасов започва всяка своя тирада с думите как заварил общината в състояние на фалит, какво огромни дългове е наследил и след това как успял да „спаси“ общината!?

Каква обаче е истината за „спасителя“ на общината и неговото управление?

Лъжа №1 на кмета Спасов: „Заварих общината с 15 милиона дългове от предишния кмет“!

В редакцията на Родопи-инфо разполагаме с няколко документа, които опровергават тази лъжа на кмета Спасов.

Първото доказателство е Решение №26/13.05.2012 г. на МФ на РБ. С това свое Решение Мин. на финансите дава достъп до обществена информация, а именно: В какъв размер са задълженията на община „Родопи“, обл. Пловдив към датите 31.10.2011 г., 31.12.2011 г., 31.03.2012 г. и 31.06.2012 г. на база официално подадените данни на общината към Министерството на финансите!

 • В отговор МФ посочва, че размера на просрочените задължения към 31.11.2011 г. /момента на встъпването на Спасов като кмет/ е 4 984 332 лева.

Второто доказателство е следното: В Обяснителна записка, относно: Изпълнението на сборния бюджет на община „Родопи“ – Пловдив за периода 01.01.2012 год. – 01.09.2012 год. /намира се на сайта на общината и всеки може да си направи справка/ на страница 4-та /снимка №2/ кметът Спасов сам е отчел, че сумата на просрочените задължения към 01.09.2012 година е 5 246 460 лв.

Снимка №2

И тук възниква съвсем резонният въпрос „Как така кмета Спасов тръби 8 години, че е заварил общината с 15 милиона задължения, а всъщност те са 5 милиона.“?!

Нещо повече! Ща припомним, че в статия за вестник „24 часа“ кмета Спасов посочва, че е получил едни 8 000 000 /осем милиона/ помощ от правителството!!! От което излиза, че той хич не е започнал кметуването си на минус 15 милиона, а точно обратното! Елементарната сметка показва, че при 8 милиона безвъзмездна държавна помощ, като извадим 5 милиона стари задължения… на Спасов са му останали едни 3 милиона артък.

Какво ще кажете?

Това прилича ли ви на фалирала община, която чака да дойде Спасов да я измъкне от блатото?!

Третото доказателство за лъжата на кмета Спасов се състои в това, че той постоянно съобщава различни цифри относно задълженията, които е наследил!

Един път задължението е 15 милиона, друг път е 14 милиона, трети път е 14 милиона и 400 хиляди и т.н и т.н… Според психолози, до които се допитахме за поведението на Пламен Спасов, това фриволно боравене с милионите е сигурен признак, че лицето се чувства несигурно, понеже е наясно, че говори неистини… т.е. лъжи!

Брой 2-ри на вестника, който Спасов сам си издава от март 2013 год.

Брой 11-ти на вестника, който Спасов сам си издава от март 2014 г.

Факсимилие от страница на вестника, който Спасов сам си издава за да се хвали с фалшиви данни и да промива мозъците на избирателите!

И тук отново сме длъжни да попитаме от името на жителите на община „Родопи“:

КОГА КАЗВАТЕ ИСТИНАТА И КОГА ЛЪЖЕТЕ, Г-Н СПАСОВ?

 СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

В следващият материал ще разгледаме как за 8 години кмета Спасов не свърши нищо освен да си направи луксозен кабинет, да си купи скъпа служебна кола, да си ремонтира къщата и други подобни благинки. Това явно му се е усладило дотолкова, че с цялото си нахалство да иска от избирателите да му гласуват доверие за още 4 години.  

9 КОМЕНТАРА

 1. Мале мале видяхте ли какви листовки е пуснал за Цанков?
  Не мога да повярвам колко ниско е паднал. Това ако не работа на Ивето със служебният ксерокс пък на.
  Скоро идва краят им. Скоро.

 2. Родопи-инфо!!! Чакаме си продължението за ИСТИНИТЕ за управлението на Спасов! Пишете колко хора уволни несправедливо, пишете за мутрите на Бочукова, които са му стъпили на врата и източват общината. Пишете за това как светофара в Марково от 60 хиляди първоначална цена бе изграден за 200 хиляди. Пише кой взе парите от тази безкрайно раздута поръчка. Пишете как раздава пари на юридически фирми по 100-200 хиляди лева. Пишете как накара своите хора в общинския съвет да му гласуват 400 хиляди лева, които да харчи по свое усмотрение. Пишете за това безконтролно източване на общината, как плаща на едни прокурори/с които всеки четвъртък пие кафе/ да го пазят. Пишете, че ГЕРБ е мафиотска организация и въпреки многото жалби в „етичната комисия“ /каква подигравка с обикновените членове/срещу Спасов накрая пак го издигнаха.

  ПИШЕТЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ ЗНАЯТ ИСТИНАТА ЗА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ И ИЗМАМНИК!
  СПАСОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗОБЛИЧЕН, А НЯМА КОЙ – САМО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ!
  НА ВАС РАЗЧИТАТА ВСИЧКИ ОТ ОБЩИНА РОДОПИ.

 3. Винаги съм смятала Спасов да некадърник и лъжец, но сега вече съм щастлива, че има и доказателства за долните му лъжи. Такава безочливост, такава наглост и тоя тръгнал да иска да го избираме за трети път.

 4. Най-накрая се намери една неподкупна медия, която да изкара истината за самозванеца Спасов. Сега нека всички да видят каква е истината! Истината е, че този чехльо нищо не е спасявал, а най-малко пък общината от финансова задлъжнялост.

 5. По голям тъпак не е бил кмет.
  Наглец селяндур, а се прави на мутра!
  Не му утива….
  Вън!!!
  Барабар със секретарката и Бочукова!!!
  Вън от кабинетите търтеи!

 6. Хората в Америка и по целия свят избират държавни глави, максимум за 8 години, защото са изчислили, че това е достатъчно време един лидер да реализира идеите си!
  Колко време трябва да търпим некадърника Спасов? Колко време ще търпим ГЕРБ и престъпното им поведение?

  На 27 октомври всички пред урните и против това вредно за страната управление на ГЕРБ и СПасов!!!

 7. Пустият му лисунгер Пламенчо бе, как си лъже и си вярва! Тоя безсрамен цървул 8 години не направи нищо, ама хептен НИЩО да тази община, а сега тръгнал да се кандидатира за трети мандат!!?!?

 8. Предният път гласувах за Спасов но този път моят глас е за Цанков.
  Този Ягодовски бек не оправда доверието ми.
  Всички зад Цанков.

 9. Винаги съм го смятал че лъже но сега вече е очеизвадно. Спасов-лъжец.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here