ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ПОЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА УЛИЦИТЕ В БРЕСТОВИЦА

4
3512

Пети ден брестовичани, които живеят на улица „Владимир Заимов“ са принудени да газят в кал до колене, защото от ВиК са разкопали улицата им и са я зарязали, съобщават гневни жители на селото в социалната мрежа Фейсбук.

Не стига това, ами и от 2 дни хората в околните къщи нямат питейна вода, което допълнително нагнетява градусите на народното недоволство от безхаберието на институциите отговорни за неудобствата, които са принудени да търпят жителите на Брестовица.

Трагедията е пълна, алармираха ни разтревожени жители и на редакционната поща на Родопи-инфо, като пращат и богат снимков материал за илюстрация на бедственото положение.

Дойдоха от ВиКато разкопаха и се изнесоха като арабски терористи и вече 5 дни никой не се е весявал, за да види какво става, реди гневни думи възрастна жена.

Ако не беше тъжно щеше да е смешно, отронва с горчивина беловлас старец и допълва с ирония, че най-вероятно от Ислямска държава ще поемат отговорност за състоянието на улиците в Брестовица, след като от ВиК дружеството са се покрили като партизани.

 

4 КОМЕНТАРА

  1. Не знам за Любчо , но по голям интелектуален инвалид от Спасов не познавам!
    И да чакаме от него нещо да направи за общината, е все едно да чакаме слънцето да изгрее от запад….

  2. Брестовичани да не се оплакват. Гласуваха за един интелектуален инвалид Любчо за кмет на Брестовица, гласуваха за това недоразумение Спасов а сега се оплакват?
    Сега да си гласуват за ГЕРБ отново. Те ще им оправят играта до край.

  3. какаво му пука на ягодовския бек, че хората нямали вода той си има всичко……..апартамент в Пловдив, любовница, служебна кола, вода :)))))

  4. Дали е нормално цял ден да работиш, да си психически изморен, пребирайки се разбираш, че трябва да оставиш автомобила си на 1 километър от дома си, мъкнеш 5 торби с покупки….и това не е края на кошмара, за капак няма капка вода да се изкъпеш…е нищо ненормално- община Родопи, голата истина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here