Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове

0
217

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция за товарни автомобили, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ на сайта си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на гранично контролно -пропускателните пунктове (ГКПП) „Кардам“, „Видин“, „Оряхово“ и „Никопол“ на изход за товарни автомобили. Фериботът по линията ГКПП „Свищов“ – Зимнич е преустановил работа поради повреда.

На границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили. На пункта се извършват строително-монтажни дейности във връзка за реконструкция и модернизация. Това налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движе-нието на преминаващите превозни средства, пише БТА.

На границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ на изход за товарни автомобили.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here