ИК „НЕПОСЛУШНИТЕ“ ИЗДИГА ИВАНЧЕВА ЗА НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ

0
2123
Ако не успее да стане евродепутат Иванчева ще участва в местните избори наесен

Новината, която Родопи-инфо разпространи първи, получи потвърждение в късния следобед на днешния ден.

Инициативен комитет „Непослушните” издигна за независим кандидат за изборите за европейски парламент Десислава Петрова Иванчева.

С решение №104 от 9.04.2019 г. временно отстраненият кмет на столичния район „Младост” бе официално регистрирана от ЦИК за кандидат.

Това пишат организаторите на бланка на Движение „Зелен „Младост“.

„Иванчева несъмнено е най-подходящият кандидат за независим представител на България в Европейския парламент. С досегашната си работа тя доказа, че е човекът, който въпреки мръсните номера на мафията отстоява правата на гражданите. Разобличава измамите. И побеждава!“, пишат инициаторите в съобщението.

„В следващите няколко дни „Непослушните” имаме нужда от подкрепата на още 2500 непослушни българи. Такива, които въпреки усърдието на статуквото да ни обезвери и да ни направи свои роби, все още не са се отказали, че ще постигнем гражданското общество. Нуждаем се от 2500 подписа, за да издигнем официално Десислава Иванчева за независим кандидат. Нуждаем се и от съмишленици, които да ни помагат в кампанията. Нуждаем се от Вас свободни българи“, се казва още  съобщението.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here