И СДС ЗАСТАНА ЗАД ГЕОРГИ ЦАНКОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА „РОДОПИ“

1
3163
Очакват се и други партии в дясно и център-дясно да подкрепят лидерът на най-голямото гражанско обединение в община "Родопи"

Областното ръководство на СДС единодушно подкрепи кандидатурата на лидера на гражданското обединение ФОРОР Георги Цанков за кмет на община „Родопи“, това бе обявено днес на пресконференция в пресклуба на БТА в Пловдив.

В нея участие взеха Георги Георгиев – и.д. председател на областен съвет на СДС в Пловдив, Георги Пилев – зам. председател, Милко Стрехин, Николай Хаджийски – председател на градски съвет на СДС – Пловдив и кандидатът Георги Цанков.

„Познавам Цанков повече от 20 години, той се е доказал като добър мениджър, който успешно управлява бизнеса си и считам, че по този начин той ще управлява и община „Родопи“, и ще води прозрачна и добра политика“, каза председателят на градския съвет на СДС – Пловдив, Николай Хаджийски.

По думите на председателя на областния съвет на СДС  Георги Георгиев, Цанков е  най-качественият и достоен кандидат, който десницата може да предложи, за да отговори на нуждите на живеещите в община Родопи.

„Благодаря на СДС за подкрепата. Аз съм динамичен и диалогичен човек, ще се правя и с административната тежест“, каза Георги Цанков. Кандидат-кметът обяви, че ще се бори Родопи да заеме своето достойно място сред българските общини. По думите му най-належащата задача е връщането на земите на хората, което се бави от 9 години.

Реституцията щяла да раздвижи пазара на имоти и да доведе до повече данъчни постъпления в общинската хазна, смята той.

Сините призоваха всички, които не са доволни от статуквото, да гласуват за Цанков.

Георги Цанков увери, че още от първия работен ден ще започне работа по реализирането на проекти и за решаването на наболелите проблеми на община „Родопи“. „Смятам, че разполагам с необходимия опит и потенциал да развия община „Родопи“, тя да заслужи своето достойно място сред всички общини на картата на България“, посочи кандидатът за кмет Георги Цанков.

Той допълни, че ще бъде и водач на листата за общински съветници, която ще бъде съставена от представители на местната дясна коалиция „ФОРОР“ („Формация за обединение и развитие на община Родопи).

 

1 КОМЕНТАР

  1. Мисля че за –НАМЕСТНИК КМЕТ на Лилково е най удачен -Тодор Ив. Брущилов ……..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here