И „нормалните гейове“ в община „Родопи“ вдигнаха ръце от кмета Михайлов (видео)

2
2250

Популярността на кмета Павел Михайлов започна да претърпява странна метаморфоза, все едно някой е сложил филтър на живота му и го е направил на комедия! От героичен работар, който „работи здраво“ в полза на незнайно кого, публичният му образ започна да придобива леко карикатурен характер, като че ли е главният герой в комикс.

И всичко това заради едно видео, което получихме на редакционната ни поща от анонимен подател. Човекът, изпратил това видео, се извинява, че иска да остане анонимен, защото се страхува, че кметът ще изпрати свои служители да му бутнат беседката в двора, която сам е изградил. Явно, нашият герой не иска да стане без беседка заради тежненията на „нормалните гейове“ в селото.

Във видеото се вижда жител на село Ситово, застанал пред кофи за смет, които са препълнени и явно не са вдигани със седмици. Представете си, че кофите са като метафора описваща управлението на Михайлов!

Човекът задава въпроси към ръководството на Общината от името на ЛГБТ общността и иска да знае защо „нормалните гейове“ са принудени да живеят при тези условия!?

Ситуацията е като сцена от комедиен филм, където героят задава важни въпроси, но по начин, който провокира съзнанието на зрителите с нестандартен подход.

2 КОМЕНТАРА

  1. Само гейовете на Софияпрайд още не са забелязали гениалността на наш Павлю и да му дадат една награда за най-справедливо отношение към ЛГБТ. Само такава награда още не си е купил.

  2. Браво на човека! Избрал е много нестандартен начин да протестира. Следващият път може да се направи на циганин. И те имат повече права от норманите българи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here