ХЛЕБАРКИТЕ СЕ РАЗБЯГАХА В „РОДОПИ” – НОВИЯТ КМЕТ ПОДОЗИРА, ЧЕ СЕ ЗАМИТАТ СЛЕДИ

0
5389

Напрежение възникна в община „Родопи” днес, след като бе подаден сигнал от бдителни граждани, които са алармирали, че служители на кметството изнасят документи от сградата на общината, в пресечката срещу Халите в Пловдив.

Според проверена информация на Родопи-инфо, около 4 часа, тази сутрин, в сградата на общината е забелязана да се промъква секретарката на кмета Спасов Ива Владимирова. „Каква работа има в 4 часа посред нощите секретарката на Спасов в общината?“- питат с нескрито възмущение нашите източници!

Поради тази причина днес новият кмет адв. Павел Михайлов, който също е получил сигнал, че служители на администрацията изнасят документи от сградата е алармирал органите на реда на тел. 112 и е пристигнал спешно на место, за да види как стоят нещата.

Според Павел Михайлов има сериозни подозрения, че в общината могат да бъдат унищожени или преправени документи, което да доведе до загуби за хиляди, а дори и милиони на община „Родопи”.

Пред сградата на общината са забелязани два патрула на полицията.  По-късно се оказа, че те очакват IT специалистът на общината да дойде, за да свали видеозаписите от камерите.

Притесненията на Михайлов са освен, че могат да бъдат унищожени документи,  така и да се актуват различни обекти. „За 24 часа могат да бъдат направени много порази, с които да се източи общинската хазна с милиони. Може да актуват  различни инфраструктурни обекти, които не са готови, но по този начин фирмите ще вземат парите”, обяснил пред колеги Павел Михайлов.

Според информация на Родопи-инфо, днес бившият вече квет Пламен Спасов не се е появявал в сградата на общината.

Бившата му заместничка Таня Бочукова, която в момента е председател на ОИК-Родопи, днес  е била в София, във връзка с предаване на изборните книжа в ЦИК.

Очаквайте подробности!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here