ГРАЖДАНИТЕ ПИТАТ: Кой изкорени и остави под слънцето дърветата по пътя Първенец – Брестовица?!

Гражданите са озадачени от изсечените и изкоренени дървета, който са оставени да стоят под жаркото слънце

0
530

Множество храсти и дървета лежат изкоренени и зарязани на произвола на съдбата под жаркото слънце край пътя, свързващ селата Първенец и Брестовица, видяха будни граждани, които алрмираха на редакционния телефон на любимата си медия Родопи-инфо, за тези странни дейности, по пътя свързващ двете села в родопската яка!

Според очевидци преминали днес по пътя в посока Първенец – Брестовица впечатление прави, че от двете страни на пътното платно има множество съборени и изкоренени храсти и дървета, а на места има и насипани купчини с пясък, смесен с речни камъни.

Гражданите са озадачени от изсечените и изкоренени дървета, който са оставени да стоят под жаркото слънце. На много места те са започнали да изсъхват бързо, в резултат на екстремните горещини обхванали страната.

Притеснението идва от това, че тези изкоренени храсти и дървета се превръщат в потенциална опасност, защото един хвърлен фас от недобросъвестни шофьори носи риск от пожари, които бързо могат да обхванат големи площи край пътя.

Радакцията на обичаният от жителите на родопската яка сайт Родопи-инфо ще потърси кмета на община „Родопи“ за коментар на така създадената ситуация и да изясни кой носи отговорността за подобни безотговорни действия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here