ГЕРБ ПРАВИ НОВ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ

Събират останките от някогашното ОДС на Иван Костов в опит да минимизират щетите от Апартаметгейт

4
2177
Снимка: БНТ

Бойко Борисов призова за обединение срещу пълзящата диктатура, която опонентите на ГЕРБ искали да наложат. В опит да събере останките от бившето ОДС ГЕРБ подписаха споразумение за политическо партньорство и подкрепа на листата на ГЕРБ за евровота и със земеделците от „Никола Петков“.
Преди политическата част в началото премиерът изрази чисто професионалното си възхищение от действията на пожарникарите в Париж и пожела пожарът да се окаже немарливост.
Да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти, зле прикриват целите си, много са видни техните брутални действия, коментира Борисов пред журналисти след подписването на партньорството с ПП „Никола Петков“. Той подчерта, че ГЕРБ са узрели на следващите местни избори, на базата на сътрудничество с по-малки, но с влияние по места партии, да направят, по думите му, добри избори, след това и листи за общински съветници.
Смятаме, че това е най-балансираната листа с хората, които защитават нашите интереси в ЕП, на свой ред изтъкна председателят на ПП „Никола Петков“ Венцислав Върбанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ анонсира предстоящо подписване на споразумения за партньорство и с „Гергьовден“, БДФ и Съюза на репресираните от комунизма, което по същество си е опит за създаване на нов Отечествен фронт, коментират запознати с политическата материя.

Ще припомним, че от ГЕРБ вече постигна съгласие за общо явяване на евровота със СДС, които получиха две места в листата, едно от които се счита за избираемо. Управляващите подписаха и споразумение за подкрепа с „Обединени земеделци“.

4 КОМЕНТАРА

  1. Да подписват на майка си с п***** какъв земеделец е тоя цървул Върбанов????? В партията си само 2 човека – той и секретарката му.

  2. Бивши комунисти какво да парвят освен ново ОФ. Толкова им стига акъла на бодигарда на бай Тошо и оня с помощното училище във Вършец дето е завършил.С многото апартаменти и кривата глава :))))

  3. Ха-ха бе тия не знаят ли, че мишките първи напускат потъващият кораб/в случая ГЕРБ/? За какво им е да си купуват фабрика на 9-ти?

  4. Каквото и да направят тия крадци все тая! Омръзнаха на хората с простотиите си за 12 години и трябва да си ходят!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here