ГЕОРГИ ЦАНКОВ ЗАРАДВА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ ЗА 15-ТИ СЕПТЕМВРИ

15-ти септември - празникът и за малки, и за големи. Днес всички отново прекрачваме прага на училището, независимо дали като ученици, учители или родители.

0
778

На 15 септември малки и големи ученици прекрачиха прага на учебните заведения в цялата страна. Плахи, любопитни и изпълнени с мечти, първокласниците за първи път чуха училищния звънец.

В община “Родопи“ 253 деца започнаха своя път в училище за първи път. В училищата ги очакваха приятели, учители и подаръчета, които да зарадваха малките им свити сърца в първия учебен ден.

За поредна година председателя на ОбС “Родопи“ Георги Цанков се погрижи за най-малките ученици в “Родопи“, като подготви специална изненада за всяко дете.

Щастливи и развълнувани от изпълнената с емоции сутрин, усмивки грейнаха щастливо на лицата им. Техните преподаватели благодариха за направения жест от страна на г-н Цанков и за това, че първокласниците винаги получават подарък по случай първия учебен ден, който създава още един незабравим спомен от началото на тяхното дълго изкачване по стълбицата на знанията.

Георги Цанков бе специален гост в училищата в Ягодово и Брестник, където тържествено беше открита учебната години. Той поздрави всички ученици и им пожела успешна нова учебна година.

Председателя поздрави ученици и учители, като изпрати поздравителен адрес до всички 11 училища на територията на община “Родопи“.

Той отправи своите поздравления и от своята официална фейсбук страница за днешния празничен 15-ти септември:

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here