ГЕОРГИ ЦАНКОВ: Възможността за промяна може да дойде единствено с вашия глас, с вашия избор! /ВИДЕО/

0
250

“Уважаеми съграждани,

Името ми е Георги Цанков, и аз не съм просто кандидат за кмет на нашата обичана община „Родопи“, а съм човек, който, подобно на Вас, вярва в потенциала на този район. Община „Родопи“ е много повече от географски термин – тя е дом за нас, нашите семейства и нашите мечти.

Община „Родопи“ е място, с богат потенциал и възможности, но заедно с това, всеки ден се сблъскваме с предизвикателства, които изискват незабавни решения. Всеки от нас заслужава да живее в условия на комфорт и безопасност. Затова съм тук, за да Ви обещая, че заедно ще работим за по-добра инфраструктура, за отстраняване на проблемите с канализацията и водоснабдяването, за подобряване на образователната и здравната система в общината ни.

Моят ангажимент към Вас е ясен и недвусмислен – да работя усърдно за създаване на общество, което не само отговаря на нашите базови нужди, но и вдъхновява всяко семейство да изгради тук своето бъдеще.

След дълги години в местния парламент, аз имам ясната визия как проблемите на общината могат да бъдат преодоляни с иновативни и смели решения, с диалог и отвореност към нуждите и идеите на всеки от Вас.

Възможността за промяна може да дойде единствено с вашия глас, с вашия избор. Този глас може да постави началото на нова глава в историята на община „Родопи“ – глава, написана от всеки един от нас.

На 29 октомври, ви приканвам да се присъедините към нашата мисия за по-добро бъдеще. Гласувайте за мен, Георги Цанков, за кмет на община „Родопи“ с номер 69, и за нашия екип от общински съветници и кандидати за кметове на населени места, също с номер 69, издигнати от Местна Коалиция Обединени Земеделци.“

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here