ФОНДАЦИЯ „САН МАРКО М“ С ТРАДИЦИОННА БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ ЗА АБИТУРИЕНТИ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ

0
2570
Снимката е илюстративна

Както всяка година пловдивската благотворителна организация фондация „Сан Марко М“ ще проведе своя акция в помощ на абитуриенти, в неравностойно положение, от пловдивските училища.

Тазгодишната кампания се организира по молба на зам.-кмета на район Южен г-н Павел Милушев – човек с широко сърце и душа, винаги отворен към нуждите на социално слабите и хората в неравностойно положение.

Първи на призива за помощ се отзова президентът на Българска федерация по бокс Красимир Инински, който е президент на Европейската федерация по бокс и зам.-председател на Българският олимпийски комитет.

Г-н Инински не за първи път се отзовава за участие в благотворителни кампании в града под тепетата. Ще припомним, че миналата година благодарение на него пловдивската лекоатлетка Лили Георгиева – европейска шампионка за девойки, получи много навременна помощ за участие във важно състезание.

Средствата събрани чрез благотворителната кампания на г-жа Миглена Трайкова, председател на фондация „Сан Марко М“ ще бъдат насочени към абитуриенти от училище „Константин Кирил Философ“ в Пловдив.

Две момчета и едно момиче, всички в неравностойно положение, ще получат възможност, благодарение на дарителите, да присъстват на абитуриентския бал на училището, като всички останали деца.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here