ФИЗИК С НЕОБИЧАЙНА ТЕОРИЯ ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

0
340

Британският физик, професор Брайън Кокс (Brian Cox) изуми публиката на сутрешното шоу This Morning на британската телевизия ITV с екстравагантна теория за произхода на човечеството, пише Daily Mail.

53-годишният Кокс първо заяви, че Вселената може да се окаже, че не е това, което всички сме свикнали да смятаме според представите от  учебниците. „Отговаряйки на въпросите, които Стивън Хокинг зададе преди повече от 50 години, стигнахме до заключението – и да, ще го кажа на глас – че е възможно ние, хората да сме холограми“, каза физикът.

Водещата Рут Лангсфорд възкликна удивено: „Моят разум се оказва неподготвен за това. Никога не съм се справяла добре с природните науки в учили, вселена, произход нас ще и в момента много старателно се опитвам да разбера вашите заключения, но това взривява мозъка ми”, каза тя.

След това Кокс и водещите смениха темата на разговора, но в края на интервюто Лангсфорд  отново се върна към нея с въпроса. „Сега се питам, наистина ли съм холограма?“ На което физикът отговори: „Да, вероятно е така“.

В коментарите на сайта на предаването повечето споделиха, че са шокирани от твърдението на учения. Някои развихриха чувството си за хумор, а други пък дори благодариха на физика, че ги подтиква да търсят нови данни какво е Вселената.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here