ЕТО КОЙ Е ПРОСТРЕЛЯНИЯТ В ГЛАВАТА В ПЛОВДИВ

0
2098

Пловдивчанинът Мирослав Симеонов, по известен като Миро Боксьора, е мъжът, намерен мъртъв в подземен гараж в квартал „Мараша“ в Пловдив, съобщи „Трафикнюз“. 42-годишният Симеонов е прострелян смъртоносно в главата, а до тялото му е намерен пистолет.

По първоначални данни става дума за самоубийство. Негови познати споделят, че Мирослав е потънал в дългове. Той е изтеглил огромен брой бързи кредити от различни места, като най-вероятно именно финансовите проблеми са го подтикнали да сложи край на живота си.

Боксьора е завършил Спорното училище в Пловдив и последният му адрес е в кв. „Смирненски“. Известен е като хазартна натура, залагал предимно на карти. Има множество криминални прояви, най-вече името му се свързва с кражби на коли. Лежал е в затвори в Доминиканската република и Испания. Преди няколко месеца Миро е загубил баща си.

Симеонов има и законно притежавано оръжие, но тепърва предстои да стане ясно дали намереният пистолет до тялото е негов.

 

Предишна статияСУШИ ИСКА 600 000 ДОЛАРА ОТ КУБРАТ
Следваща статияБЕЗ ДА ИСКА ДЖАМБАЗКИ СЕ ИЗПУСНА!
Михаил Филипов е журналист с дълга кариера в печатни и елекронни медии. Завършил е факултета по журналистика в СУ "Климент Охридски". Има специализации по PR и масови комуникации в редица престижни международни организации, като Националният Демократичен институт към конгреса на САЩ. Бил е кореспондент и раследващ журналист за редица национални медии. От 2015 г. работи като репортер на свободна практика и консултант по въпросите на електронните медии и масовите комуникации.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here