ЕТО ГО МЪЖА, КОГОТО ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА ЗА ИЗНАСИЛВАНЕТО И УБИЙСТВОТО НА ДЕТЕ КРАЙ СЛИВЕН

0
2572
ВИДИТЕ ЛИ ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ ЗВЪНЕТЕ НА 112! Мартин Трифонов е с къдрава коса и набола брада, облечен е с камуфлажно горнище. Снимка: МВР

7-годишното момиченце, което бе изнасилено и пребито до смърт в сливенското село Сотиря е намерено в края на селото, на метри от дома си. Първоначално то е било в изключително тежко състояние, с множество тежки наранявания по черепа и гръдния кош. Открито е около 15:00 ч. в четвъртък. Откарано е в болница, но медиците не успели да спасят живота му.

Към момента има улики, че убиецът е 21-годишен жител на Сотиря на име Мартин, предаде Нова телевизия, позовавайки се на източници в МВР. Неговото семейство и това на жертвата живеят в съседни къщи.

Местни жители разказаха, че в четвъртък следобед заподозреният видял жертвата си в магазин в селото. Момиченцето отишло там, за да си купи сладолед, а мъжът пиел алкохол пред търговския обект. Хората от селото твърдят още, че издирваният е лежал в затвора за кражби.

Издирваният Мартин Стоянов Трифонов и друг път е посягал на деца, разказват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове. Според местните жители заподозреният за убийството на детето вече е изтрил профила си във Facebook.

В селото се разпространяват различни версии. Според друга версия извършител на отвратителното престъпление може и да е бивш затворник, на възраст над 50 години. 

Междувременно от полицията в Сливен разпространиха информацията, че детето е починало от тежки травми по главата и гръдния кош. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here