ЕДНО БЪЛГАРЧЕ СЕ ПРИБРА У ДОМА

0
2307

Днес добрата новина , която никоя телевизия няма да ви кажа е , че съда в Смолян в лицето на наистина достойната за уважение съдия Райна Русева върнаха откраднатото бебе.

Никой няма да ви каже , че това стана благодарение на Петър Константинов Низамов . Както и никой до ден днешен не е казал колко деца е върнал и на колко хора е помогнал Перата благодарение на неговата организация – БЮК-Български Юридически комитет.

За българските медии е изгодно образа на Перата да е максимално черен, да го асоциираме с престъпник, и е факт, че медиите полагат доста усилия за това. За мен беше изненадващо, когато Генка Шикерова, Лиляна Панделиева и подобни ме нападнаха, изсипвайки в поста ми за откраднатото бебе толкова злъч и толкова негативизъм, че бях меко казано шокирана. Тогава се запитах „Защо бе, мамка му, какво им става на тези жени, нали и те са майки, как може да подкрепят такава еничарска кражба?“.

Разбира се, никоя медия няма да ви разкаже как журналистки са се гаврили с майката Симона, как са нахълтали в дома й, обходили са го целия, ровили са във всяка стая, карали са я да им демонстрира дали разпознава мерните единици, като налива определено от журналистките количество вода в бебешко шише.

Няма как да знаете, че Симона и майка й са умолявали журналистките да си тръгнат след 3- часовия им престой и ровичкане в дома им. След униженията, на които са били подложени.

За сметка на това пък ни заляха с фалшивите новини, че Симона е умствено изостанала, че бабата е деградирала алкохоличка. Благодаря на всички хора, които ми повярваха и ме подкрепиха, защото благодарение на тях към днешна дата дома на Симона е основно ремонтиран, със събраните от даренията пари дограмата е сменена, имат нови бойлер, печка, мебели, дрешки за детето.

Единствените реално отразили случая си останаха Елена Крумова и Радио Кърджали.

Благодарение на Елена се даде гласност на случая, и тя за пореден път доказа, че е един от най-добрите и обективни журналисти в България. Имам честта и привилегията и Петър Константинов Низамов и Елена Крумова да са мои Приятели, и ако някой днес има право да бъде наречен ДОСТОЕН ЧОВЕК това са именно те.

Остава въпроса – защо всички медии така опорочиха Симона и майка й, и защо подкрепиха тази извратена кражба на бебе?

Наистина ли за тях съдбата на това дете е просто поредната новина, с която да запълнят емисията си? Колко струва да се продадеш, и как спиш после, как прегръщаш детето си, когато си съучастник в кражбата на 20-дневно бебе?

Какво печелят изграждайки образ на едва ли не най-голямата мутра в Европа на Перата? Може би пък точно това, че вече няколко пъти успя да пребори Системата и да върне и децата от Русе, и децата от Ямбол на родителите им е проблема? Тогава пък идва въпроса – защо с българските деца може да се гаврят така, но отнето дете от цигани няма?

Не знам…. Имам чувството, че аз и някои от уж великите ни журналисти не живеем в една и съща държава. Отново ще кажа – благодаря на Бог , че имам такива приятели като Елена Крумова и Петър Константинов Низамов, защото благодарение на тях днес бебе Александър за първи път ще спи у дома, с майка си. И бебешкото кошче няма да е празно.

Моля ви да споделяте, защото България има нужда точно от тези новини. Едно българче се прибра у дома.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here