Цената на жилище 46 кв. в Пловдив и 123 кв. във френски замък почти еднаква

0
3134

Апартамент зад църквата “Света Петка” в Пловдив с площ 46 кв. м и двустаен 123 квадрата във френски замък вървят почти на една цена.

Невероятно, но факт. Жилището под тепетата се продава за космическите 122 000 евро, а френският луксозен имот – за 175 000. Вярно, френското е малко по-скъпо, но върви с басейн и природни красоти.

А най-голямата екстра на пловдивския имот е, че се намира в близост до Четвърто РУ на полицията и търговски център “Гранд”.

“Живейте в замък! Насладете се на истинския френски лукс без разходи!” Така звучи привлекателният анонс за имота в платформата cheappropertyfrance, в която се предлагат евтини жилища без комисиона.

Двустайния апартамент в Les Forges има 2 спални и интериор в старинен стил с големи прозорци и дървени подове. Ако искате да се върнете назад във времето и да изпитате луксозното усещане на старинен дом, това е вашето място, пише на страницата на платформата в инстаграм.

Пловдивският имот също е в стара сграда, но от времената на дълбокия соц. Тук ще живеете на пъпа на града, сред цивилизацията и шума от автомобилни двигатели. Аристокрация, та пушек се вдига!

//plovdivdaily.bg//

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here