Целите и приоритетите на един млад и амбициозен кандидат кмет на Храбрино

0
722
В следващите седмици кандидатите за кметове и общински съветници трябва да убедят гражданите, че те заслужават тяхното доверие и са най-подходящите за поста измежду всички останали.
Местната коалиция “ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ”, която представлява съюза между ПП Обединени Земеделци, ПП БЗНС, ПП ВМРО, ПП Зелените и Гражданското обединение “Форор“, ще участва във вота, който ще се проведе на 29 октомври 2023г., като предлага компетентни общински съветници, кандидати за кметове на населени места, кандидат за кмет на общината, както и адекватна програма за бъдещето развитие на община „Родопи“. В бюлетините коалицията е под номер 69.
Споделяме Ви едни от основните послания, които носи кандидатът за кмет на Храбрино- Радослав Чотров.
“През последните 16 години село Храбрино беше пренебрегвано както от общинското управление, така и от последните четири кметове. Наистина, храбренци изчаквахме с надежда всеки нов мандат, с надежда, че този път ще се случи нещо, че нашето Храбрино ще промени съдбата си и ще се превърне в място, за което мечтаем от толкова години. За съжаление, тази промяна никога не дойде.
Сега ни предстои нов избор – избор, който е от решаващо значение за нашето село! Повече обещания, още от същите думи, които слушахме 16 години. Но хората вече не вярват в тези празни обещания. Храбрино се нуждае от кмет, който е опитен, образован, млад и пълен с амбиции.
Дайте ни възможност на 29 октомври да направим правилния избор за всички нас. Дайте ни възможност да променим бъдещето на Храбрино. Нека съберем всички наши сили и да изберем кмет, който наистина ще се грижи за благосъстоянието и развитието на нашето село. Нека заедно направим Храбрино по-силно и по-процъфтяващо място за всички нас. Гласувайте за мен – вашия кмет, който ще работи усърдно и предано, за да направи Храбрино място, с което всички да бъдем горди!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here