БОРИСОВ СЛОЖИ ФИНАЛНА ТОЧКА НА ЦВЕТАНОВ!

0
2156

Бойко Борисов посече Цветанов. Този път финално. Направи го рязко и категорично, след заседанието на Коалиционния съвет, пише Ивайло Крачунов в Блиц.

„Цветанов вече не е част от ГЕРБ. Все едно да питате БСП за Жан Виденов“, отговори Борисов на въпрос как ще коментира твърденията, че Цветанов задкулисно дирижира сделката за придобиването на ЧЕЗ.

И ако преди това, някой е допускал, че Цветанов може да се върне в ГЕРБ през страничния вход, това вече е абсурдно. И не трябва да си лауреат на Нобеловата награда, за да го прозреш.

Когато преди дни Цветанов направи плах опит да се върне към политическия живот със заклеймяването на Комунизма, едва ли си е давал сметка какво кроше ще получи от Борисов.

Да не говорим колко нелепо е да развяваш плашилото на тоталитарния строй само, за да се харесаш на няколко психодесни, когато поколения българи все още си спомнят със симпатия времената, в които икономиката ни процъфтяваше, детските градини, училищата и университетите бяха безплатни, а населението ни достигна 10 милиона.

Символиката, която използва Борисов, сравнявайки Цветан с Жан, никак не е случайна. Борисов многократно се е нахвърлял върху Румен Гечев, натъртвайки, че е бил вицепремиер в кабинета „Виденов“.

Това е вторият нокдаун след подигравката с Веско Маринов, в който изпада бившият зам.-председател на ГЕРБ.

Нокдаунът е факт, Цветанов, обаче не е в нокаут, а опитен състезател като него не бива да бъде подценяван. Защото във всеки край се крие ново начало!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here