БОРИСОВ С ПЪРВИ КОМЕНТАР ЗА ОСТАВКАТА НА ПОРОЖАНОВ

0
1983

Проверявам много неща. Tова, което ускори подаването на оставка, след  като ясно точно се разпоредих за зам.-шефа на Фонд земеделие, чийто телефон беше на един от сайтовете за къща за гости, да бъде отстранен, се оказа, че към днешна дата е на работа.Така премиерът Бойко Борисов обясни подадената днес от земеделския министър Румен Порожанов оставка, която той прие.

„Така ме, ако някой иска да си пази своя човек, то аз съм разпоредил където има нарушители, да си отговарят пред закона. Още утре ще извършим смяната, ясно е кой ще го замести, ще уведомим коалиционните партньори, а и самия човек“, добави премиерът, който присъства на представянето на ново техническо оборудване за служителите на полицейските структури в МВР.

„Такива къщи за гости има във всички европейски държави. Те са много нужни за туризъм извън големите курорти и всеки, който е злоупотребил, ще му се вземат парите и ще му се търси отговорност. А и е добра превенция за всеки, който иска да нарушава правилата в бъдеще“, заяви премиерът.

„Желаещи за министри все още има, не се притеснявайте“, отговори Бойко Борисов на журналистически въпрос, след което изчака нови въпроси от репортерите, но тъй като не последваха, се подсмихна: „Много семпло днеска – човек като бяга, го гоните, като стои – не“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here