БОРИСОВ ОТ БРЮКСЕЛ: С ДЕЙСТВИЯТА СИ ЦВЕТАНОВ ПОКАЗВА, ЧЕ ОСТАВКАТА МУ ВСЕ ЕДНО Е „ПУНТА МАРА“, НЕ ОСЪЗНАВА СИТУАЦИЯТА!

0
2362

Ще говоря отново с Цветан Цветанов, за да му обясня ситуацията, в която се постави с договора за нещатен сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ. Това разкри премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Брюксел.

„Не може той да подава оставка като председател на парламентарната група на ГЕРБ, да напуска председателското място на парламентарна комисия и да излиза от Народното събрание, а само няколко дни по-късно да се връща. Това сякаш показва, че е било едно „Пунта Мара““, заяви премиерът.

Той се закани веднага, след като се върне в България, да разговаря с Цветан Цветанов.

Цветанов ми се кълнеше, че е невинен и досега все още не може да осъзнае ситуацията, посочи Бойко Борисов.

Припомняме, че заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се върна в парламента. Цветанов е записан като сътрудник на парламентарната група, която доскоро ръководеше.

Проверка в регистъра на Народното събрание показва, че Цветанов е привлечен като консултант на групата в област „заместник-председател на ПП ГЕРБ“. Списъкът на сътрудниците на парламентарната група допълват още 8 души. Сред тях е медийният съветник на премиера Борисов – Севдалина Арнаудова, както и областният координатор на партията в София Цветомир Паунов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here