БОМБА! ИВАНЧЕВА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ЕВРОДЕПУТАТ

„Ще ги разбия!“ - заяви наперено бившата кметица на Младост

0
2066
Иванчева пред сградата на Специализирания съд

В кулоарите на специализирания съд, където се появи днес Иванчева заяви, че е спряла 60 000 кв.м. РЗП, а това прави 120 милиона евро и затова са я ударили управляващите, съобщи репортер на Родопи-инфо.

Бившата кметица на Младост хвърли бомба в новинарския поток като заяви, че ще се кандидатира за изборите на 26-ти май за Европарламента.

„Ще ги разбия!“, заяви наперено бившата кметица на Младост и допълни: „А като вляза в Европейския парламент на доста хора ще им припари под краката!“.

Ще припомним, че другата бомба, която разбуни духовете днес е, че основният свидетел по делото „Иванчева“ Петко Дюлгеров се отказа от показанията си, дадени в досъдебната фаза, за това, че Десислава Иванчева и Биляна Петрова са искали подкуп. Дюлгеров съобщи, че подписът под тези показания е негов, но те били дадени под натиск пред служебен защитник.

Сега в съда се четат други показанията на Дюлгеров, дадени на 25 април 2018 г. По съдържание те са формални и в тях се казва, че не поддържа обясненията пред служебен защитник от 18 април. На 3 юли Дюлгеров също е казал, че не поддържа въпросните показания.

На днешното заседание замесена в случая се оказа истроителната фирма „Артекс“, чието име нашумя през последните седмици покрай скандала с апартаментите на властта.

По думи на Иванчева именно „Артекс“ е била първата строителна фирма, подала сигнал срещу нея като кмет. Пред журналисти обвиняемата заяви, че Националната асоциация на строителните предприемачи, в която членува и „Артекс“, стои зад „набеждаваща преписка“, заради която ръководството на район „Младост“ е било принудено да дава показания в „Икономическа полиция“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here