Летни температури, достигащи до 30°, ще ни донесе Баба Марта. Най-ниските пък ще са около минус 8°. Средната месечна температура ще бъде около и над нормата, прогнозират синоптици.

Месечната сума на валежите ще бъде около нормата, която в равнините е между 40 и 60 литра на квадратен метър, в планините – между 60 и 90 литра.
В края на първото десетдневие въпреки честите промени температурите ще бъдат по-високи от обичайните. В началото на второто десетдневие ще застудее и до края му температурите ще бъдат близки до нормалните за месеца.

Времето ще се задържи динамично, с условия за валежи около 11-12 март и към 15-17 март, като при преминаването на студените атмосферни фронтове в Северна и Западна България дъждът ще преминава в сняг.

През третото десетдневие се очаква да бъде топло, като температурите ще са близки до летните. Градусите ще се повишат до 25-30 в края на месеца.

Предишна статияМЕСТИМ СТРЕЛКИТЕ ЗА ПОСЛЕДНО ПРЕЗ 2019 Г.
Следваща статияГАЗИРАНИТЕ НАПИТКИ – ПО-ВРЕДНИ ОТ АЛКОХОЛА
Михаил Филипов е журналист с дълга кариера в печатни и елекронни медии. Завършил е факултета по журналистика в СУ "Климент Охридски". Има специализации по PR и масови комуникации в редица престижни международни организации, като Националният Демократичен институт към конгреса на САЩ. Бил е кореспондент и раследващ журналист за редица национални медии. От 2015 г. работи като репортер на свободна практика и консултант по въпросите на електронните медии и масовите комуникации.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here