Арестуваха плувеца Антъни Иванов с марихуана

0
116

Едно от най-известните имена в българския спорт през последните години Антъни Иванов е бил арестуван в Благоевград с негов приятел за притежание на марихуана.

Панайотов е спортист и курсант в академията на МВР. В него е била открита стъклена лула с канабис. У Антъни Иванов пък е намерен пластмасов гриндер със следи от същото наркотично вещество.

Арестът е извършен вчера след обяд при извършена полицейска проверка в благоевградския квартал „Еленово“, информира „Струма“.

Антъни Иванов в последните месеци имаше редица медийни изяви, в които критикува управата на Българската федерация по плувни спортове (БФПС), както и свои конкуренти и техните треньори. Преди това той беше лишен от състезателни права за период от три години именно заради подобни прояви. 24-годишният плувец обжалва санкцията, но само преди една седмица жалбата му беше отхвърлена от Общото събрание на БФПС.

Иванов бе интервюиран в „Тази сутрин“ по bTV, в което заяви, че с приятеля му не са били задържани за 24 часа, както се твърдеше.

„Просто така се случи, аз не съм употребявал. Бях готов да дам кръвна проба, но в полицията не пожелаха. Настина не се стигна до употреба. Случилото се не ми пречи на тренировките, но е лоша реклама. Извинявам се. Може би скандалите ми дойдоха в повече. Не искам това да се повтаря. Полицаите казаха, че количеството е много малко като грамаж, за да стане нещо сериозно. Мисля, че всичко е решено с органите на реда“, заяви Иванов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here