АРЕСТУВАХА КМЕТА НА РАЙОН СЕВЕРЕН РАЛЬО РАЛЕВ

3
2830

Един от знаковите районни кметове на ГЕРБ Ральо Ралев бе арестуван днес, около 17:00-17:30 часа, при съвместна акция на Криминална полиция и Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество, научи Родопи-инфо от свои източници.

След като белезниците щракнаха около ръцете на каращия втори мандат кмет на район „Северен“ той бе транспортиран до сградата район „Северен“ на бул. „Цар Борис Трети Обединител“ 22А. Сградата на кметството е блокирана от служители на Криминална полиция и Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество, а достъпът до нея е ограничен. Вътре се провеждат разпити на служители от кметството, които са били задържани и след работна време. Сред разпитваните е и заместничката на Ралев Лариса Кътова.

На този етап няма официално изявление от нито една институция за причината за задържането на районния кмет и проверката в „Северен“. Самият Ральо Ралев е заявил за колегите от TrafficNews, че няма представа защо е арестуван.

Според източник на Родопи-инфо ареста е свързан със сагата около терена зад Санкт Петербург, заради който се наложи лично премиерът Борисов да идва и да успокоява разбунтувалите се граждани преди изборите.

Ще припомним, че Родопи-инфо предупреди в своя публикация от 23 март, че предстоят арести на корумпирани кметове и чиновници в Пловдив и областта.

3 КОМЕНТАРА

  1. Мачкай Бойкоооо………… С теб сме твърдо в борбата с корумпираните мръсници, които дойдоха на власт на твоя гръб, после си помислиха за безсмъртни и започнаха да си доят общините като бащина крава. Нашият тъпак в Родопи е толкова тъп, че в момента вместо да се сниши върши най-големите простотии. Пращай хора и за него, че не се издържа вече!

  2. А на нашия селски хитрец Спасов кога ще му сложат белезниците? Говори се, че имало бая материали в прокуратурата, ама само се говори. В момента изкупува чрез поставени лица телените около стария Винпром в Брестовица.

  3. Следващият е Кацарски! Известен в миналото като Митьо Очичките или Митьо Калдиса, а сега му викат в общината Цар плъх. Ще го отнесе заради терените на Каменица. Има подаден сигнал в прокуратурата по случая и в ДАНС вече тече разследване. Уведомен е и премиерът Бойко Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here