Адвокат Николова: Има противоречия в показанията на свидетели по делото срещу Рангел Бизюрев

0
302

Има противоречия в показанията на свидетели по делото срещу Рангел Бизюрев. Това заяви след разпоредителното заседание срещу Бизюрев  адвокат Антоанета Николова, която защитава част от близките на убития Димитър Малинов.

При разпитите, някои от свидетелите може да посочат други свидетели, които да налагат разпит и на други свидетели, които към момента не са посочени. Затова ние сме длъжни, ако искаме да бъде разкрита обективната истина до край, да разпитаме всички свидетели и те да дадат непосредствени показания пред съда. Има противоречия, категорична съм за това нещо,” коментира адвокат Николова.

Тя и вторият защитник  на близките на убития Митко, настояваха до последно делото да протече по общия ред и да бъдат разпитани всичките 37 свидетели и 14 вещи лица.  На 21, 22 и 23 август ще има заседания, на които първи ще свидетелстват близнаците Валентин и Борислав, а на 2 септември ще бъдат изслушани вещите лица, извършили експертизите.

Иск от 1 100 000 лева предявиха близките на убития в Цалапица Димитър Малинов към основния подсъдим Рангел Бизюрев. Делото срещу него ще се гледа по общия ред с разпит на всички свидетели и вещи лица, разпореди днес съдът.

Според адвокатите на почерненото семейство е възможно Бизюрев да е имал съучастници и те ще бъдат разкрити при разпитите на свидетелите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here