АБИТУРИЕНТИТЕ ПРАЗНУВАТ СВОЯ ДЪЛГООЧАКВАН БАЛ 2020 В ПЛОВДИВ

2
2820
Традиционните около 24 май абитуриентски балове за първи път са месец по-късно.
Бляскави тоалети, рев на мощни коли и мотори, броене до 12! Абитуриентските балове в Пловдив са в разгара си.

В парк-хотел „Санк Петербург” празнуваше снощи Математическата гимназия, а абитуриентите пристигнаха с лъскави коли, украсени с балони. Девойките изглеждаха като принцеси от приказките със стилните си рокли с гол гръб и красиви прически. Някои бяха избрали класическите цветове – червено, синьо и черно, а други предпочетоха зелено, бежово, бордо, пепел от рози. Младежите не изневериха на традицията с черен или син костюм.

„Чувствам се уникално, ще ми липсва времето в клас, но сега искам да си изкарам страхотно на бала с моя клас“ заяви пред „Родопи инфо” Атанас Маринов от 12 „г“ на МГ.

„Вълнуваме се много, надяваме се оттук нататък животът да ни поднесе само хубави неща“, сподели  Мария Палкова от 12 „г“ клас.Мария направи впечатление на присъстващите с уникална рокля в нежно розово, стелеща се богато до земята.Творението, превърнало я в приказно създание, е изработено от десетки ръчно бродирани 3D цветя и блестящи камъни, дело на дизайнера Стоян Радичев.

За момента дали тази проява на празненство е в спазване на противоепидемичните мерки оставяме на вас да прецените.Това, което прави впечатление е огромната радост на пловдивските абитуриенти, които по изключително нестандартен начин отбелязват своя празник.

Всеки възрастен си спомня този незабравим миг със своя клас, когато приключва един голям етап от живота. Затова нека не хулим нашите любими абитуриенти, а да им пожелаем здраве, сила и на добър час. Да се справят с всички трудности, които им поднася живота.

Волейболните кралици на ОМГ
ОМГ 12 „г“
Мария 12″г“ ОМГ

2 КОМЕНТАРА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here