ПРИЯТЕЛКАТА НА АРАБАДЖИЕВ МЛАДШИ: ЩЕ ЧАКАМ ВЪЛЧО ВЕЧНО!

Радемила разкри връзката си с Вълчо в емоционално послание, което му отправи на неговия рожден ден

0
3784

„Ще го чакам вечно, колкото се наложи.“ Това изповяда любимата жена на 21-годишния Вълчо Арабаджиев, който в момента лежи в ареста по обвинение за укриване на данъци и пране на пари.

Красавицата, за която доскоро не се знаеше, че е официална приятелка на Арабаджиев-син, се казва Радемила Немска. Двамата са обвързани от близо година.

От края на август обаче двамата са разделени. Тогава синът на Ветко и Маринела Арабаджиеви влиза в ареста. Вече шест месеца приятелката му се кълне, че няма ден, в който да не мисли за него и е съсипана от раздялата им. В момента Радемила дори е поела част от бизнеса на гаджето си и се занимава с маркетинга на нощен клуб.

Три месеца след като Вълчо влиза зад решетките, Радемила си татуира името му. Татусът гласи в превод „До луната и обратно“, а отдолу са изписани инициалите V.A, пише в. „България днес“.

Радемила разкри връзката си с Вълчо с емоционално послание, което му отправи на неговия рожден ден в началото на месеца. Тя заяви, че обича безкрайно младия Арабаджиев и той е най-голямото постижение в живота й. Младата дама допълни, че не съществуват думи, с които да опише чувствата си. Но едно може да каже – обича безкрайно любимия си.

Радемила благодари на Вълчо, че е в живота й, и допълва, че в днешно време не съществуват хора като него. Тя не крие, че е научила много от него и той продължава да я учи. Влюбената дама го определя като своя герой и своята вяра. Емоционалната си изповед тя продължава с думите, че през последната година е осъзнала, че иска да прекара не само този, но и следващите си животи с Вълчо Арабаджиев. Радемила не крие, че няма минута, в която да не мисли за любимия. Пожелава му да е здрав и благословен. И да продължава да се бори, защото ще успее.

Влюбената Радемила твърди, че няма да се откаже от гаджето си. Немска не пропуска да честити рождения ден на потенциалната си свекърва – Маринела Арабаджиева. В профила си тя споделя и статия на журналиста Сашо Диков, в която той говори за лошите условия в ареста, на които е подложен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here